Welkom bij Zen Shiatsu praktijk Nijmegen

Hier kun je terecht voor zen shiatsu coaching, shiatsu voor zwangeren, stoelmassage, ontspanningsmassage en do-in yoga.

Thura Shiatsu is ‘on wheels‘ en is ook te boeken aan huis of op de werkplek. Ervaar het gemak van een zen shiatsu coaching & massage bij jou thuis. Zo blijf je langer in die zen flow en een behandeling dus optimaal kan doorwerken. Gun jezelf een zen moment, of samen met je partner, vriendin of moeder. Lees meer->>

Zen Shiatsu coaching

Zen shiatsu coaching is helend en ondersteunend voor het dagelijks leven en heilzaam bij talloze (pijn)klachten, oa. rugpijn, hoofdpijn, slapeloosheid en stress. Zen shiatsu voedt je bestemming: het brengt je in contact met jezelf en helpt je richting geven aan je ware potentie, zodat je vol vertrouwen en met een glimlach door het leven kan gaan.

Versterkt het herstellend vermogen

Shiatsu ondersteunt het zelf herstellend vermogen dat in ieder mens aanwezig is. Het activeert het lichaamsbewustzijn, versterkt de basisconditie, ontspant en kalmeert. Het werkt op het parasympatisch zenuwstelsel (autonome zenuwstelsel), dat dieper in ons is gelegen en verantwoordelijk is voor rust en ontspanning. Een zen shiatsu behandeling kan een uitstekende preventieve medische behandeling zijn. Na een paar sessies zul je de balans tussen vitale energie en het lichaam vinden.

Persoonlijke benadering

Ieder mens is verschillend en heeft zijn/haar eigen sterktes en gevoeligheden. Een zen shiatsu behandeling is helemaal op jouw afgestemd. Zen shiatsu kan meer voor je betekenen dan een moment voor jezelf. Het kan je een weldadig effect geven, of je laat het gebeuren en stelt het achteraf vast. Wat je eruit wilt halen, beslis je zelf.

Je bent van harte welkom om het zelf te ervaren op de fijne praktijk ruimte bij Sarvata, centrum voor gezondheid en welzijn.

Zen moment cadeaubon

Gun jezelf, vriend/vriendin, je partner, collega, vader of moeder een persoonlijk cadeau. Shiatsu & Do-In yoga is een zen moment voor jezelf, een moment van totale ontspanning en tot jezelf komen.
De cadeaubon kan tegen elk gewenst bedrag worden gekocht. Te volgen via track en trace en is geldig tot 1 jaar na uitgifte.

"Thura is zorgvuldig en prettig in het contact. Haar massage is intensief en werkt nog enkele dagen na. Ik word er blij van."