Over praktijk Thura Shiatsu

Mijn naam is Thura – Tamara Rouw. De naam van mijn praktijk is Thura Shiatsu. 

Mijn passie is creatief bezig zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling en anderen daar ook bij te helpen. Het ontdekken van wat je echt wilt, je missie te vinden en daardoor veel meer plezier en geluk te beleven is een geweldige ervaring die ik iedereen gun.

Ik geloof in de kracht van stilte. De rust ontstaat uit stilte en in de stilte ervaart men de ruimte. Zichzelf in de rust ervaren geeft de mogelijkheid om op weg te gaan en de eigen gewoonte patronen te erkennen en vervolgens los te laten. In mijn praktijk geef ik ondersteuning om bij het gevoelscentrum te komen, de hara (buik) waardoor het mogelijk is je (opnieuw) te verbinden met je hart, om vanuit de eigen wil te kunnen leven. Het zen aspect van eenvoud, stilte, verfijning en de weg naar binnen zijn uitgangspunten van waaruit de praktijk wordt vorm gegeven.

In 2014 heb ik mijn zen shiatsu praktijk opgestart. Ik begon stoel- en shiatsu massages te geven op locatie.
Om meer contact met patiënten en een diepere, intensievere manier van behandelen te kunnen aanbieden volgde ik de HBO Zen Shiatsu opleiding te Amsterdam. In 2018 studeerde ik af op het onderwerp: De meerwaarde van shiatsu bij a-specifieke rugklachten. Daarnaast heb ik me verdiept en trainingen gevolgd in de tao-healing en do-in yoga.

Ik benader mijn cliënten vanuit respect en zorgzaamheid, dat is altijd het uitgangspunt. Ik vind het zeer belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen in mijn aanwezigheid. Op deze manier kan ik hen het beste begeleiden met zen shiatsu en do-in yoga.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze ware “kunst van het aanraken”. Het nodigt uit om helemaal te ontspannen en tot rust te komen.