Praktijk Thura Shiatsu

De verborgen kracht van stilte…

Wat kan ik verwachten van een shiatsu behandeling?

Aan het begin van elke behandeling zal er een kort gesprek zijn, waarna een buik(hara)diagnose volgt. Tijdens de eerste behandeling zal er een intake gesprek plaatsvinden over de klacht en de algehele gezondheid. Hoe lang dit gesprek duurt hangt af van jouw verhaal. Ik vind het belangrijk dat er alle ruimte is om je verhaal te vertellen. De eerste afspraak duurt circa 1,5 uur.

Vervolg behandelingen duren circa 60 minuten.

Een shiatsu behandeling is met de kleding aan. Het is fijn als je comfortabele kleding aandoet. Denk bijvoorbeeld aan een joggingbroek of een legging. En het liefst een lange mouw. Je mag vervolgens op de futon (behandelmat) plaatsnemen en de behandeling kan beginnen. Er wordt gewerkt met palm- en duimdruk en ook met de onderarmen, voeten en knie. Ik gebruik een milde vorm van acupressuur, de Jin-shin do. Aangevuld met rotaties, manipulaties en strekkingen. Ook ademhalings en healing methoden vanuit de tao-healing integreer ik in mijn behandelingen.
Na elke behandeling is er ruimte om na te praten en vragen te stellen.
Aan de hand van jou hulpvraag maken we samen een behandeltraject.

Kennismakings-aanbod

Benieuwd naar een shiatsu behandeling? Maar twijfel je of het iets voor je kan betekenen?

Ter kennismaking is een kortere behandeling van ongeveer 30 minuten ook mogelijk. Deze zijn voor een gereduceerd tarief.

Shiatsu behandeling op de praktijk, aan huis of de werkplek

Behandelingen alleen op afspraak. Consult tijden zijn altijd inclusief binnenkomst, eventueel een korte anamnese, diagnose en afronding. Behandelingen kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Na deze termijn zullen de kosten in rekening worden gebracht.

Is het om wat voor een reden dan ook, niet mogelijk om naar de praktijk te komen? Neem even contact met me op, en bespreken we of het mogelijk is dat ik naar jouw toe kom, bij jou thuis of op je werkplek.

Vervoerskosten zijn inbegrepen in het uurtarief, tenzij de locatie buiten een straal van 10 kilometer vanaf Nijmegen ligt.

Betaling

Betalingen kunnen contant worden voldaan, het liefst gepast.
Momenteel is het nog niet mogelijk om een vergoeding te krijgen via een zorgverzekeraar.

Corona maatregelen

Voor afspraken in de praktijk gelden de corona maatregelen, lees deze zorgvuldig door: corona maatregelen

Effect shiatsu behandeling na burn-out (en preventie)