Thura Shiatsu

Wat zeggen mijn klanten over mij

Vandaag voor de eerste keer kennisgemaakt met Shiatsu! Thura neemt de tijd voor je, en legt heel begrijpelijk uit wat ze eventueel kan betekenen voor je. De behandeling is verrassend, je voelt het door je hele lijf en ook achteraf is het merkbaar. Gespannen omdat ik niet wist wat te verwachten, kwam ik er erg ontspannen vandaan. Ik ga graag er weer heen!

Marijke Hendriksen

Thura is zorgvuldig en prettig in het contact. Haar massage is intensief en werkt nog enkele dagen na. Ik word er blij van. Aanrader dus!

Elies Boiten

For me it was more than a simple massage, Thura can feel you and you can trust her and let it go.

Ghazale Ghobadi

Mijn ervaring met de shiatshu-behandelingen zoals Thura ze uitvoert is zeer aangenaam te noemen. Ze maakt echt contact voordat ze haar handen (en soms voeten!) hun ontspannende en helende werk laat doen. Daarnaast stelt ze zich professioneel op. Aanrader!

Eveline

Thura heeft mij een aantal shiatsu behandelingen gegeven, waar ik zeer over te spreken ben. Het allerbelangrijkste; ik voelde me helemaal op mijn gemak. Thura haar persoonlijkheid maakt mij al ontspannen, zij deelt haar kennis en analyses vakkundig en serieus. Na een behandeling van Thura voel ik mij lichter, soepeler en vooral ook erkent als mens. Een stukje zorg en aandacht voor mijn lijf en ziel.

Miriam van der Hoeven

Thura’s massage en aandacht zijn zeer oprecht en ze luistert goed naar je verhaal. Ze vat goed samen welke klacht ze als eerste aanpakt. Ze overlegt goed met jou, wat jij wil en aankan en ze neemt ruim de tijd voor dit alles. De ontspannende werking van de sessie is nog dagen erna werkzaam!

Juliette Monica

Af en toe krijgen alle Therp-medewerkers een heerlijke, ontspannende shiatsu massage van Thura. Een aanrader, we kijken al weer uit naar de volgende keer!

Anne Sedee

Wat een heerlijke Shiatsubehandeling! Mijn zwakke plekken (schouders en onderrug) voelden aan als herboren. De massage vond plaats in een sfeervolle ruimte in het mooie Sarvatapand in Nijmegen. Een zen-ervaring, dank! ik kom zeker vaker!

Ineke

Bijna het hele team van de Tweeling Kinderopvang heeft een stoelmassage ondergaan op locatie. Zelf mocht ik hier ook van genieten en was erg onder de indruk van de manier waarop Thura dit aanpakte. Nog lang werkte de massage door, dus het genieten en de ontspanning was niet beperkt tot de 30 minuten in de stoel. Wij overwegen om dit een jaarlijks terugkerend ritueel te maken! Hartelijke groet,

Laura van Gend

En toen was het zover… de stoelmassage. Van tevoren wist ik niet zo goed wat te verwachten. Maar eenmaal op de stoel en in gesprek met Thura voelde het al snel goed. Ik vind het altijd lastig om te ontspannen, maar dat is na wat aanmoediging van Thura wel gelukt. De massage was ontspannend en daarna voelde ik me echt relaxed. Hopelijk vind ik binnenkort de ruimte om nog een stoelmassage af te spreken.
Hartelijke groet,

Myrthe

Dank je wel voor de fijne behandeling. Heerlijk moment van rust. Ik vond je behandeling to the point. Dynamische aanraking met aandacht die heel ontspannend werkte. Kom graag nog terug.

Christian de Wals

Afgelopen vrijdag heb ik kennis mogen maken met Shiatsu. Het ontvangst was ontspannen en de sessie was fijn. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar Thura vroeg regelmatig of ik een bepaalde houding wel of niet prettig vond en gaf goede uitleg over wat ze ging doen. Er was ook genoeg aandacht voor contact met het kindje in mijn buik, dat heb ik als heel fijn ervaren. Ik vond het bijzonder om te voelen wat er in mijn lichaam gebeurde. Al met al echt een moment om even te ontspannen. Ik had geen enkele ervaring met shiatsu, maar ik ga binnenkort zeker een afspraak maken voor nog een behandeling! Hartelijke groeten,

Kim